фото: УНІАН

Про це в інтерв'ю програмі "Лівий берег" заявив сам Ложкін.

"Я вважаю, що Віталій Ковальчук може бути і головою Адміністрації, першим віце-прем'єром, майже будь-яку позицію він може займати в сьогоднішній владній ієрархії. Він професійний політичний менеджер і політик одночасно. Це системна людина, дуже добре знає, як працює владна машина, партії, як робляться успішні передвиборні кампанії", - розповів глава АП.

В даному контексті видання зазначає, що саме Ковальчук вважається реалізатором технічного проекту Банкової - партії "Наш край", яку вдалося завести в більшість місцевих рад.

Відео дня

Читайте такожГолова АП заперечує можливість призначення Ахметова і Бойко керівниками окупованого Донбасу

Крім Ковальчука, на посаду голови Адміністрації також розглядається Пасенюк. Проте Борис Ложкін заявив, що, за його інформацією, кандидатура Пасенюка на сьогоднішній день не обговорюється.

"Що стосується Макара Пасенюка. Я знаю його як одного з кращих інвест-банкірів в Україні. Одного з найбільш професійних і ефективних. Жодного разу не чув про те, що Макар розглядається не тільки на посаду голови Адміністрації, а взагалі на якусь позицію", - зазначив глава АП.

Читайте такожВ АП не обговорювали з Яценюком його майбутнє в разі відставки - Ложкін

"Напевно, він міг би бути хорошим керівником якогось з міністерств в економічному блоці. Але, це - суто моє бачення! Я б підтримав таке призначення, але, наскільки мені відомо, він не розглядався в жодному з варіантів складу уряду. До того ж, знаючи його, я дуже сумніваюся, що він, в принципі, погодиться працювати на державу", - резюмував Він.

При цьому він додав, що "конкурс на голову Адміністрації президента не проводиться", він продовжує очолювати АП, а очолювати Міністерство економіки на даному етапі відмовляється.