Фото УНИАН

Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від "Самопомочі" Руслан Сидорович.

"Коли було поставлено питання, хто підтримує технократичний уряд на чолі з Яресько, жоден із представників фракцій, які були присутні там - ані від "Народного фронту", ані від "Батьківщини", ані від "Радикальної партії", ані від "Блоку Петра Порошенка", ані від "Самопомочі" - готовності голосувати не висловили", - зазначив Сидорович.

Крім того він зауважив, що на нараді не було прийнято жодного рішення щодо того, якою буде коаліція та хто до неї увійде.

Відео дня

Читайте такожТорги за крісло прем’єра: У БПП розповіли про шанси Яресько та Гройсмана очолити Кабмін

"Сьогодні на цій нараді абсолютно ніяким чином не було прийнято жодного рішення щодо того, якою буде коаліція, хто в неї буде входити і якого прем'єр-міністра буде висувати. Тому що абсолютно всі присутні попросили програму, тому що прізвище насправді має бути похідним від того, про що ми будемо говорити", - зауважив нардеп.

Сидорович також додав, що необхідно зрозуміти, яким чином Україна виходитиме з політичної кризи, оскільки у всіх відомствах наразі "квазівалізний настрій".

"Зараз потрібно пропрацювати, яким чином Україна повинна вийти з цієї політичної кризи, тому що абсолютно неприпустимо і безвідповідально робити вигляд, що нічого не робиться. Реформи зупинені, ніхто нічого не робить, ситуація у всіх відомствах, знаєте, у них такий "квазівалізний" настрій. Навіть із тих фахівців, які здатні щось робити, вони не розуміють - відправлять їх у відставку завтра, післязавтра, через тиждень. У такому режимі країна існувати не повинна", - додав він.