фото: УНИАН

Про це написала на своїй сторінці в Facebook перший заступник голови Верховної Ради, представник України в робочій підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

«Ай-ай-ай, сусідній президент не згадав українського в своєму зверненні. Ну і добре. Це краще, аніж вони б "смотрели в одном направлении" чи хіхікали разом», - зауважила Геращенко.

Читайте такожПорошенко в День пам'яті і примирення: весь цивілізований світ прагне, щоб трагедія не повторилася

Відео дня

При цьому вона наголосила, що насправді президент України Петро Порошенко дійсно є найбільш незручним для Кремля президентом, бо «стільки, скільки він доклав зусиль для формування міжнародної антипутінської коаліції і санкцій проти країни агресора - РФ, не зробив би сьогодні жоден інший український політик».

«А щодо привітань українському народу, то в нас до сусіднього президента одне прохання: заберіть ваші війська, найманців і техніку з нашої землі. Це буде найкращий подарунок ветеранам, чиї правнуки сьогодні захищають українську землю від вашої агресії і ваших загострених імперських комплексів», - резюмувала Геращенко.

Читайте такожРосійський агресор своїми "імперськими психозами і кривавими руками" почав війну на Донбасі - Порошенко