REUTERS

Як повідомили УНІАН у відділі взаємодії зі ЗМІ Секретаріату ЦВК, відповідне рішення Комісія прийняла на сьогоднішньому засіданні під головуванням Михайла Охендовського.

Відео дня

Читайте такожПорошенко запропонує новий склад Центрвиборчкому найближчим часом – Парубій

"У зв’язку з достроковим припиненням на підставах і в порядку, передбачених Конституцією та законом "Про статус народного депутата України", повноважень народних депутатів Філатова Б.А., Насалика І.С., Кутового Т.В. та Атрошенка В.А., обраних в одномандатних виборчих округах № 27 (Дніпропетровська область), № 85 (Івано-Франківська область), № 151 (Полтавська область), № 206 (Чернігівська область), ЦВК призначила проміжні вибори народних депутатів в зазначених ОВО на неділю, 17 липня 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Виборчий процес вказаних виборів починається з дня, наступного після дня опублікування цієї постанови. Вона має бути оприлюднена в загальнодержавних друкованих засобах масової інформації 18 травня 2016 року.

Окрім того, Комісія затвердила Розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення позачергових місцевих виборів 26 червня 2016 року у 12 регіонах України на загальну суму 1 млн 365 тис. грн та на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків та іменних запрошень для підготовки і проведення зазначених виборів на загальну суму 22 тис. грн.

Читайте такожВР достроково припинила повноваження Коцюбинської селищної ради через антиконституційні дії

Також затверджено Розподіл субвенції на позачергові вибори депутатів Коцюбинської селищної ради Ірпінської міської ради Київської області 17 липня 2016 року на загальну суму 140 тис. 400 грн.