Скриншот видео

На оприлюднених у Facebook записах Кулик просить ряд посадовців посприяти залученню до його особистої справи "резонансних та значущих справ", які він нібито врегулював, "для краси".

Читайте такожУ НАБУ кажуть, що викликали Кулика для ознайомлення з матеріалами допиту

Як повідомляв УНІАН, Генеральна прокуратура проводить службову перевірку щодо Кулика, проти якого відкрито кримінальне провадження за підозрою у незаконному збагаченні.

Відео дня

Нагадаємо, 29 червня детективи НАБУ провели обшук за місцем проживання Кулика. Того ж дня детективи вручили Кулику письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 368-2 КК України (незаконне збагачення).

1 липня Солом'янський районний суд Києва заарештував на час досудового розслідування два автомобілі, три квартири, земельну ділянку, два паркомісця, одне нежитлове приміщення і низку банківських рахунків, якими володіє Кулик.

4 липня Солом'янський райсуд за клопотанням НАБУ відсторонив Кулика від виконання службових обов'язків на 2 місяці. Того ж дня суд обрав для Кулика запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Водночас сьогодні, 13 липня, Апеляційний суд Києва поновив Кулика на посаді прокурора сил АТО.