REUTERS

Як передає власний кореспондент УНІАН, про це повідомив державний секретар США Джон Керрі сьогодні у Брюсселі на прес-конференції по завершенню неформального сніданку з міністрами закордонних справ країн-членів ЄС.

Читайте такожПарубій вважає, що світ "позбавляється наївних ілюзій" стосовно Росії

«Ми повторили сильну підтримку США та ЄС суверенітету та територіальній цілісності України. Ми говорили про процес, який відбувається зараз, про який я також говорив з президентом Путіним (Володимир Путін – президент Росії) та міністром закордонних справ Лавровим щодо подальшого виконання Мінських домовленостей», - сказав Керрі.

Відео дня

Читайте такожУ Держдепі повідомили, про що говорили Керрі і Путін

Крім того, за словами держсекретаря США, міністри говорили про важливість продовження реформ в Україні, зокрема, виконання порядку денного боротьби з корупцією, про необхідність заходів у сфері безпеки, які «створять умови» для подальших «політичних кроків» та «кроків у сфері безпеки».

«Я повідомив групу також щодо наших зусиль у Москві, спрямованих на підтримку роботи Франції та Німеччини та прискорення виконання Мінських домовленостей, особливо у питанні безпеки», - деталізував Керрі.