фото: УНИАН

 

Як повідомили у прес-службі ЦВК, член політичної партії "Народний фронт" Данілін, 1983 року народження, включений до виборчого списку цієї партії під № 79.

Читайте такожМЗС Росії згадало "норми пристойності", коментуючи умови Києва щодо російських виборів на території України

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Верховна Рада України 6 вересня своєю постановою достроково припинила повноваження народного депутата України Дмитра Сторожука у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

Сторожук був обраний народним депутатом на позачергових виборах 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії "Народний фронт". У травні генеральний прокурор Юрій Луценко призначив Сторожука своїм першим заступником. Проект постанови про дострокове припинення депутатських повноважень Сторожука було зареєстровано у ВР 6 липня.

Як відомо, народні депутати не можуть поєднувати, відповідно до Конституції та законодавства, депутатські повноваження з роботою у виконавчих структурах влади, а також займати інші посади.