фото: УНІАН

Про це в ефірі Громадського заявив керівник апарату СБУ Олександр Ткачук.

«Казати на сьогоднішній момент, що є підстави про скорочення терміну перебування пана Шувалова в Україні ми не можемо, я говорю про це відверто», - стверджує Ткачук.

Читайте такожАваков закликав СБУ вислати з України ідеолога інформполітики "Інтера"

Відео дня

Водночас він сказав, що СБУ «збирає усю наявну інформацію» стосовно працівників «Інтера», які можуть становити загрозу державній безпеці України.

«Що стосується Шувалова, та інших працівників «Інтера», які є громадянами РФ, то ми збираємо інформацію як з відкритих джерел, так і через свої специфічні канали, і потім даємо оцінку. Звичайно, я це можу підтвердити, що ми даємо оцінку про порушення українського законодавства», - додав керівник апарату СБУ.

Як повідомляв УНІАН, 4 вересня в приміщенні телеканалу "Інтер" на вулиці Щусєва, 26, сталася пожежа. Пожежі передував мітинг біля будівлі телеканалу. Активісти вимагали припинити роботу каналу, звинувачуючи "Інтер" у тому, що він працює як пропагандистський ЗМІ Росії.

Навколо діяльності телеканалу в суспільстві розгорілися справжні баталії, а голова голова правління телеканалу Єгор Бенкендорф з рештою подав у відставку.