шкиряк / Фото УНИАН

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Ще раз про так званий "особливий статус". Нас знову намагаються "качати" в інформаційному просторі відносно так званого "обливого статусу" Донбасу", - йдеться у його повідомленні.

Читайте такожГеращенко відреагувала на заяву представника ОБСЄ: закон про вибори на Донбасі в Мінську не напрацьовується

Відео дня

Він наголосив, що за нинішніх обставин в умовах постійного порушення з боку РФ Мінських угод Україна ніколи не надасть ніякого "особливого статусу" терористам "Л/ДНР". 

"І ніякої амністії кривавим вбивцям безневинних украінських громадян та наших захисників, мародерам, катам, ґвалтівникам і грабіжникам, не буде! Найгуманніше, що ми можемо запропонувати російським бандитам Захарченку, Плотницькому, Ходаковському, Гіві, Моторолі та іншій терористичній сволоті - це справедливий суд і пожиттєве ув'язнення!" - заявив Шкіряк. 

Раніше міністр закордонних справ Франції Еро заявив, що врегулювання конфлікту на Донбасі має відбуватися поетапно і включати в себе надання тимчасово окупованим районам Донецької та Луганської областей спеціального статусу і проведення амністії