Фото УНИАН

Про це Жебрівський написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожУкраїна та ОБСЄ узгодили план контролю над кордоном з РФ на Донбасі, Росія поки не погодилася - Клімкін

"Вибори на окупованих територіях готовий проводити тільки після того, як пан Олланд разом зі мною погодиться проводити на цих територіях передвиборчу агітацію. Ну, і нам ще потрібно буде там створити виборчі дільниці, сформувати комісії, актуалізувати списки виборців і т.д. для проведення виборів", - йдеться у його повідомленні. 

Відео дня

Глава Донецької ВЦА наголосив, що не може бути подвійних стандартів у президента країни, яка позиціонує себе еталоном демократії у світі.

Нагадаємо, вчора Олланд заявив, що "готовий у рамках "нормандського" формату просуватися вперед", інакше це буде заморожений конфлікт, наголосивши, що головною метою Мінських домовленостей є встановлення миру, відновлення територіальної цілісності України.

«Але для цього необхідно провести вибори, необхідно забезпечити цей процес. І вже на завершення цього процесу уряд, українська влада могли б повернути контроль над своїми кордонами. Іншими словами, Мінський процес – це серія етапів, і необхідно дотримуватися кожного. Насамперед, це припинення вогню, безпека, конфіскація зброї, а потім необхідно провести вибори», – деталізував він.