Протягом року Онищенко записував свої розмови з президентом України на ручний годинник із диктофоном / Фото УНІАН

Про це він розповів "Українській правді", коментуючи заяви СБУ.

Кілька днів тому Онищенко повідомляв "Українській правді", що збирається провести прес-конференцію з викривальною інформацією проти нинішньої влади.

За інформацією УП з декількох джерел, протягом року Онищенко записував свої розмови з президентом України на ручний годинник із диктофоном.

Відео дня

"Ви почуєте голос гаранта, щоб всі ілюзії зникли про любов до держави і України, до народу. Я два роки щільно йшов з ним і добре його знаю", - зазначив Онищенко.

Читайте також"Брудна вигадка": на Банковій прокоментували заяву Онищенка про "фінансування" президента

"Я розвію міфи про газову справу", - говорив він.

Тепер на питання "Української правди", чи передавав він цей компромат комусь, Онищенко відповів:

"Передав. Американським спецслужбам 29 листопада. Вони прилітали до мене в Європу", - сказав він і надав копію листа  від кримінальної прокуратури США.

"Хай вони тепер самі з Порошенком розбираються. Тому є американські спецслужби, на жаль для Порошенка, а не російські", - додав Онищенко.

 Лист  від кримінальної прокуратури США / pravda.com.ua

Як повідомляв УНІАН, СБУ отримала дані, які свідчать про наявність в діяннях підозрюваного в організації "газової схеми" народного депутата Олександра Онищенка окремих ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 111 Кримінального кодексу України – це державна зрада.