Військові зайняли нові позиції на Світлодарській дузі / facebook.com/theministryofdefence.ua/

Він високо оцінив дії підлеглих й спростував чутки про те, що утримувати зайняті позиції немає сенсу, йдеться в сюжеті ТСН.

"Абсолютно вигідні ті позиції! Повірте, що ніхто не утримує позиції, які не потрібні. З того лісу, він є панівною висотою, вівся вогонь по наших позиціях, які для нас є невигідними. І ми постійно там зазнавали втрат. Подивіться статистику: там постійно були трьохсоті, двохсоті – то було періодично через день-два. Ми зараз маємо втрати, але ми вже взяли ті позиції, з яких вони нас постійно турбували", - каже командир бригади Володимир Горбатюк.

Читайте такожВійськові про ситуацію на Світлодарській дузі: бойовики могли перекинути сюди САУ та гармати (відео)

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні українські військові відбили дві атаки бойовиків на Світлодарській дузі, втрат серед особового складу ЗСУ немає.

За минулу добу в результаті бойових дій загиблих українських військовослужбовців у лавах Збройних сил України не було, проте 11 наших бійців отримали поранення. Цих санітарних втрат Збройні сили України зазнали на Світлодарській дузі в результаті ворожих артилерійських та мінометних обстрілів.