Степанов отметил, что намерен возродить управление агропромышленной политики / fakty.ictv.ua

Зокрема, Максим Степанов в ході спілкування з журналістами в середу зазначив, що за його даними на автодорозі Одеса - Рені в ремонту потребують понад 230 км, на що потрібно близько 1,4 млрд грн. Також Степанов вважає за необхідне підтримувати в хорошому стані трасу Київ - Одеса.

Для залучення інвестицій новий голова Одеської ОДА вважає за необхідне проведення інвестиційних форумів. Крім того, в його планах - створення окремого структурного підрозділу, який буде займатися підготовкою інвестиційних пропозицій, проведенням інших відповідних заходів.

Читайте такожПорошенко представив нового голову Одеської ОДА

Відео дня

Також глава області має намір реформувати структуру обладміністрації в цілому, тому що за його словами, діюча структура працює не ефективно.

"У нас сьогодні 4,4 тисячі звернень громадян, на які не дано відповіді", - навів Степанов один із прикладів.

Степанов зазначив, що має намір відродити управління агропромислової політики, які було скасовано попереднім керівником, а також розділити управління охорони здоров'я та соціальної політики, які в даний час об'єднані.

У кадровій політиці голова Одеської ОДА має намір орієнтуватися на професійні кадри Одеської області і ряд своїх знайомих, з якими раніше працював. В даний час глава ОДА поклав обов'язки заступника голови ОДА на начальника департаменту фінансів Марину Зінченко.

Він додав, що найближчим часом має намір відвідати всі райони Одеської області, щоб особисто ознайомитися з місцевими проблемами. Почати Степанов має намір з південних районів - Ренійського, Ізмаїльського, Болградського, а по дорозі на власні очі побачити обсяги майбутніх робіт по трасі Одеса - Рені.

За підсумками поїздок у райони, а також ознайомлення зі справами в ОДА, Степанов планує до березня підготувати стратегічний план роботи.