Разрушенный Ленин в Киеве

Як повідомили УНІАН у прес-службі київського міського комітету КПУ, Антифашистський народний фронт міста-героя Києва ставить за мету протистояння «будь-яким спробам фашизації країни, захист співгромадян від посягань націонал-екстремістів, забезпечення в місті громадського порядку, юридична і правова протидія будь-яким спробам екстремістів та інших злочинних елементів порушити порядок в наших районах».

Як сказано у зверненні фронту, створеного 6 лютого, «більш як два місяці в країні відбувається антиконституційний фашистський заколот».

Читайте такожУ КПУ хочуть заборонити головний жест Свободи та портрети Бандери

Відео дня

«Майдан, що почався як мирні збори, дуже швидко перетворився на силове протистояння. Екстремістські сили узяли гору на Майдані. Це вони вчинили акти вандалізму, вони здійснюють побиття і шантаж незгодних, це вони організували криваві протистояння з правоохоронними органами на вулиці Грушевського, остаточно перетворюючи центр Києва на руїни. Це вони організували масове захоплення будівель у центрі Києва і продовжили цей шабаш по всій Україні. Це вони розгулюють по всьому місту озброєними групами і залякують людей розправою», - йдеться у зверненні.

До Антифашистського народного фронту Києва увійшли представники різних громадських організацій, що «об'єдналися в ім'я головного - боротьби з наближенням загрози фашистського заколоту в нашій країні».

Також повідомляється про створення в районах Києва народних дружин АНФ.

Головою координаційної ради Антифашистського народного фронту обрано Амара Аль-Анні.