титушки

Про це УНІАН повідомили у прес-службі "Батьківщини".

Як зазначається в повідомленні, «переважна більшість цих осіб має характерний вигляд осіб, яких неодноразово влада наймала для провокацій проти Майдану і активістів».

У "Батьківщини" наголосили, що ситуація контролюється загонами самооборони Майдану, які перегородили провокаторам доступ до барикад. Також на місці події перебувають народні депутати від опозиції Сергій Пашинський, Володимир Ар’єв, Андрій Іллєнко.

Відео дня

Читайте такожПротестні настрої підтримують 47% українців - опитування

У політсилі також зазначили, що сьогоднішній похід "тітушок" до барикад – "знайомий почерк влади, яким пишуться її останні дні".

"Сьогоднішня акція, як і багато попередніх, має тільки одну мету – дати можливість підневільним телеканалам відзняти картинку, щоб показати, начебто це не влада протистоїть народу, а що це є конфлікт між людьми. Ми переконані, за цієї провокацією стоїть Міністерство внутрішніх справ і особисто його очільник. Ми звертаємося також до "тітушок", які видають себе за киян, - не соромте гідність мешканців столиці України", - йдеться у повідомленні “Батьківщини”.