В Одессе состоится форум Евромайданов / Думская

Як повідомили УНІАН у прес-службі Євромайдан-Одеса, в даний час відбувається реєстрація делегатів. Всього очікується участь близько 80 чоловік із різних областей України. Форум запланований на два дні – 15-16 лютого.

"Поки що спокійно, але «тітушками» кишать кілька одеських санаторіїв: «Біла Акація», «Магнолія», які розташовані на Французькому бульварі, і Горького - на 15-й станції Великого Фонтану. Персонал скаржиться, що вони поводяться огидно, плюють на підлогу, лаються матом і псують майно...", - повідомили у прес-службі.

Читайте такожФорум Євромайданів назвав завдання перехідного уряду

Відео дня

"Вчора пізно ввечері була провокація. Міліція нагрянула до місця, де тренувалися хлопці, що забезпечують охорону місцевого Євромайдану. Це сталося на Фонтанській дорозі. Під`їхало 15 міліцейських машин. Хлопців, близько 20 чоловік, поклали обличчям на підлогу. Шукали «бандерівців», але всі виявилися одеситами. Одного – Юхима Юрковецького – тримали в Київському райвідділі майже до двох ночі. Відпустили, коли приїхав адвокат", - сказали у прес-службі й зазначили, що місце проведення форуму не розголошується.

Як повідомляв УНІАН, перший Всеукраїнський форум Євромайданів відбувся в Харкові 11-12 січня.