Заклики Добкіна не отримали відгуку в Маріуполі

Про це повідомляє маріупольський сайт 0629.

Як повідомили виданню в прес-службі міської ради, в Маріуполі не отримували запрошення на участь у з'їзді. А навіть якщо б і отримали, все одно не поїхали б.

Також міський голова Маріуполя заявив, що не підтримує ініціатив, які висуваються в Харкові, зазначили в прес-службі. "Ми за єдину і неподільну Україну", - сказав Юрій Хотлубей.

Відео дня

Нагадаємо, губернатор Харківської області Михайло Добкін на виконання ініціативи всеукраїнської спілки "Український фронт", створеного за активної участі російських організацій, оголосив про скликання депутатів всіх рівнів південно-сходу, півдня України та АР Крим. 

З'їзд призначений на 22 лютого.

"За ініціативи Всеукраїнської громадської спілки "Український фронт" 22 лютого в Харкові відбудеться З'їзд депутатів всіх рівнів південно-східних областей, міста Севастополя та Автономної республіки Крим",- сказано в повідомленні, яке розмістив Михайло Добкін в соціальних мережах.

Які саме питання планується обговорити - в повідомленні не уточнюється. Однак у вчорашніх своїх заявах харківський губернатор виступав із закликами від'єднання південного сходу країни, а також перенесення столиці України з Києва в Харків.