Reuters

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав журналістам, відповідаючи на запитання, чи буде голосувати «УДАР» за прем'єра Тимошенко.

Кличко наголосив: “Це питання ще не виносилось, по-перше, а по-друге, коли це питання буде виноситись, я впевнений, що воно повинно обговорюватись між фракціями, і тільки після цього я можу дати відповідь”.

Кличко також зараз не відповів прямо на запитання, чи планує він балотуватися на посаду Президента України, лише зазначивши: “Для мене не стоїть питання посад. Найважливіше, щоб Україна була європейською сучасною країною”.

Відео дня

Відповідаючи на запитання журналістів, чи готовий він взяти на себе відповідальність, Кличко сказав: “Я, як політик, несу відповідальність за всі кроки, які робляться в українській політиці. Я несу відповідальність і готовий брати на себе відповідальність в майбутньому”.

Як повідомлялося, сьогодні, 22 лютого, Верховна Рада конституційною більшістю ухвалила постанову про звільнення Тимошенко з-за грат на підставі рішення Європейського суду з прав людини та рішення Комітету міністрів Ради Європи.

На даний час Тимошенко вже звільнили, вона виїхала з Харкова до Києва.

Довідка УНІАН. Тимошенко в жовтні 2011 року було засуджено до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з Росією у 2009 році.