Казаки кричат «Беркут!», татары отвечают им «Ганьба!»

 На мітингу перед Верховною Радою АР Крим на даний момент перебувають від 7 до 10 тис. осіб, а всередині будівлі велика кількість міліції.

Як передає кореспондент УНІАН, велику кількість співробітників міліції можна бачити всередині кримського парламенту, під стінами якого продовжуються два мітинги – прихильників кримськотатарського меджлісу й активістів козачих організацій та партії «Русское единство».

Читайте такожМітингувальники встановили прапор Росії на будівлі парламенту Криму (фото)

Відео дня

До будівлі ВР Криму через головний вхід пускають лише депутатів і правоохоронців, бокові двері - забарикадовані.

Депутати кримського парламенту - лідер меджлісу Рефат Чубаров і голова партії «Русское единство» Сергій Аксьонов - вийшли з будівлі до мітингувальників і закликали до спокою.

За їхніми словами, о 14.00 почнеться засідання фракції Партії регіонів, яка вирішуватиме: чи переносити позачергову сесію, призначену на 15.00.

Читайте такожМеджліс обурений словами спікера Криму про можливе відділення регіону від України

Після засідання "регіоналів" Чубаров і Аксьонов пообіцяли знову звернутися до мітингувальників. «Криму - мир!» - почали скандувати вони, це підтримали кримські татари.

Зараз прихильники партії «Русское единство» і козаки кричать «Беркут!», татари відповідають їм гучним «Ганьба!».

Раніше опоненти робили спроби штурму один одного. Журналісти бачили розбите обличчя в одного з активістів із боку козачого мітингу.