Одесские сепаратисты в очередной раз собираются пикетировать ОГА

Про це говориться в повідомленні організації «Народна альтернатива».

У ньому зазначається, що «активісти «Народної альтернативи» і небайдужі громадяни, які виступають проти незаконної столичної влади на Куликовому полі, мають намір провести мирний мітинг-протест під ОДА».

Відео дня

Читайте такожВ Одесі увічнили "жертву націоналістів" Говорухіна у вигляді скорпіона

«Вже більше місяця громадяни протестують проти політики, що проводиться в країні, але влада не тільки не хоче їх чути, а почала тиск і репресії. Одесити вимагатимуть від депутатів обласної ради прийняття звернення до Верховної Ради і уряду, з тим, аби вони вжили низку заходів», - говориться в повідомленні.

Зокрема, перераховуються вимоги: «припинення репресій проти протестувальників, звільнення політв'язнів, роззброєння праворадикальних угруповань, децентралізація влади, з тим, щоб 70% фінансових коштів залишалося в регіоні, а люди могли обирати керівника області, прийняття російської мови як другої державної, проведення референдуму з питання зовнішньополітичного курсу».

Крім того, згідно з повідомленням організації «Молодіжна єдність», завтра «під будівлею обласної адміністрації відбудеться символічний флешмоб, під час якого городяни мають намір продемонструвати своє ставлення до влади і депутатів-зрадників».

Читайте такожСБУ в Одесі затримано озброєних диверсантів

«Не так давно губернатор області Немировський завдав нечуваної образи городянам, назвавши активістів Куликового поля «жменькою проплачених людей». Активісти «Молодіжної єдності» мають намір висловити свій протест таким заявам, принісши губернаторові відро дрібняків, а також, повісивши на символічний «стовп ганьби» депутатів, які зрадили виборців і «перефарбувалися», пішовши на змову з незаконною владою», - говориться в повідомленні.