Булатов

Один з лідерів Автомайдану, а нині міністр молоді та спорту Дмитро Булатов заявив, що покидає громадський рух і зазначив, що на потреби Автомайдану зібрав 820 тисяч гривень.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“За час, який я збирав гроші було: 820 тис 603 грн - зібрано, 607 тис 870 грн. - витрачено на потреби Автомайдану, 212 тис 733 грн - залишок, який передано до штабу, 172 тис 547 грн - зібрано та витрачено на потреби Автомайдану. Звіту довго не було, бо арешт з рахунків було знято лише нещодавно. Також у мене складний і щільний графік роботи. Непросто знайти час. Спасибі кожному, хто в той складний період допомагав Автомайдану грошима. Вважаю справедливим, щоб слідом за мною за зібрані гроші відзвітували всі автомайдановці, які цим займалися", - написав Булатов.

Відео дня

Читайте такожМіністр Булатов збирається провести Євробаскет-2015 незважаючи на відсутність коштів у бюджеті

На своїй сторінці він написав, що йому "дуже боляче спостерігати за всім", що відбувається зараз в громадському русі.

“Чесні, хоробрі люди, які, не замислюючись сідали в машини та їхали назустріч реальній небезпеці, зараз займаються підкилимними інтригами... Тому я йду з Автомайдану. Я відзвітував про витрачені кошти та щиро дякую кожному простому українцю, який нам допоміг, коли це було необхідно. Я передаю 212 тисяч гривень, нарешті розблокованих на рахунку організації, тим хлопцям, яким досі не компенсували спалені автомобілі. Штаб повинен спільно вирішити, кому, на що та скільки з цих грошей виділити", - зазначив Булатов.

Читайте такожБулатова та Корчинського зняли з розшуку

Він також написав, що йде для того, щоб "зосередитися на тому, щоб побудувати відкрите та чесне міністерство".

Як повідомляв УНІАН, Булатов став міністром молоді та спорту 27 лютого 2014 року.