поезд

Донецька залізниця (ДЗ) змінила маршрут курсування поїздів на ділянці Краматорськ – Дружківка у зв'язку з несанкціонованим перекриттям руху поїздів невідомими особами, повідомили УНІАН у прес-службі дороги.

"У зв'язку з несанкціонованим перекриттям руху на ділянці Краматорськ-Дружківка невстановленими особами змінюється маршрут проходження пасажирських і приміських поїздів. З метою організації перевезень пасажирів поїзди, що курсують на цій ділянці, пропускатимуться за зміненим маршрутом проходження до розблокування", - говориться в повідомленні.

Читайте такожДонецьку ОДА утримують близько півтисячі бойовиків, серед них є військові РФ - журналіст

Відео дня

Згідно з повідомленням, через станцію Краматорськ щодоби курсує 13 пар пасажирських поїздів і 14 пар поїздів приміського сполучення.

Як повідомляв УНІАН, після окупації Криму російськими військовими нелегітимна влада АРК 16 березня провела незаконний референдум і заявила, що майже 97% тих, хто взяв у ньому участь, проголосували за приєднання Криму до Росії.

Через два дні президент РФ Володимир Путін і нелегітимні керівники кримської влади і Севастополя підписали договір між РФ і Республікою Крим про прийняття до Росії Криму і утворення у складі РФ нових суб'єктів. Ще за кілька днів Рада Федерації Росії одностайно схвалила анексію Криму. Практично всі країни світу не визнали територіального розділу України, засудивши дії Кремля.

Читайте такожНа Донеччині кількість "зелених чоловічків" збільшується - керівник АТЦ

Проте РФ не залишила спроб дестабілізувати ситуацію в Україні.

6 квітня в Луганську, Харкові та Донецьку агресивні молодики з проросійськими гаслами захопили органи державної влади.

15 квітня український спецназ звільнив від терористів раніше захоплений ними аеропорт у Краматорську.