Ярош прогнозирует общенароднуя партизанскуя борьбу против российских оккупантов

Про це повідомляє прес-служба політсили.

Кандидат у президенти України, лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош у своєму листі до Олександра Турчинова висловив думку про те, що найближчим часом в Україну почнеться військове вторгнення з боку російського агресора.

У зв'язку з цим, Ярош пише, що в результаті такого сценарію на території України розпочнеться загальнонародна партизанська боротьба проти окупантів.

Відео дня

"Українська влада повинна негайно почати масове озброєння наших громадян, зокрема добровольчих патріотичних формувань, до складу яких тільки в Дніпропетровській області вже записалося понад 10 000 українців", - написав Ярош.

Читайте такожЯрош пояснив, чому "Правий сектор" вступив у боротьбу з російським агресором

Крім вищесказаного, Ярош нагадав Турчинову, що, коли той погоджувався на виконання обов'язків президента, в умовах оточеної ворогами України, він повинен був усвідомлювати всю міру відповідальності, яка лягла на його плечі.

"Саме сьогодні, залишивши партійні амбіції і символіку, взявши в руки зброю, ми, патріоти України, всі її свідомі громадяни, повинні стати єдиним організмом, єдиною українською народною армією, яка буде діяти злагоджено і впевнено, покладаючись на Бога і спираючись на плече побратима", - резюмував лідер Правого сектора.

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН раніше, кандидат у президенти України, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив про формування з представників Донецького регіону спецбатальйону "Донбас".