Стрелков / instagram.com/sashakots

Про це написав на своїй сторінці в Facebooк керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

Читайте такожУ Краматорську диверсант Стрєлков вже призначає нових начальників міліції

«За оперативними даними групи «Інформаційний опір», командир російських диверсантів «Стрілок» із групою підлеглих йде на прорив зі Слов'янська. Місцевим сепаратистам повідомлено, що на втручання Росії особливо розраховувати поки що не варто», - відзначив експерт.

Відео дня

За словами Тимчука, штаб терористів у Слов'янську розформовується, але «аналогічна структура організовується в Горлівці. Командування передане диверсанту з позивними «Абвер».

Крім того, він відзначив, що «терористи у Слов'янську готуються все ж таки здійснити провокацію з можливою загибеллю людей, про планування якої ми повідомляли вчора. Мета - імітувати «звірства» українських силовиків (про «прив'язку» до провокації нібито діючих у місті представників «Правого сектору», як це планувалося вчора, поки що інформації немає)».

Тимчук наголосив, що російські журналісти «терміново збираються лідерами терористів у районі, поки що контрольованому проросійськими сепаратистами».