@ostro_v

У Донецьку проросійські мітингувальники, прихильники самопроголошеної «Донецької народної республіки» сьогодні штурмом захопили будівлю обласного управління СБУ і офіс корпорації «Індустріальний союз Донбасу».

Читайте такожПроросійські активісти захопили офіс ІСД в Донецьку - крадуть офісні стільці і шампанське (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, мітингувальники з металевими щитами , озброєні металевими прутами, кийками, битами, просто камінням розбили вікна та двері управління СБУ.

Відео дня

Але оскільки будівля управління СБУ була без охорони, загарбниками нічого не варто було туди увірватися дуже швидко і під крики «Росія» і «Одесу не пробачимо!» і встановити там прапор ДНР. Потім мітингувальники попрямували до будівлі «ІСД», де також, розбивши вікна та двері, увійшли всередину. Після того, як вони вивісили з вікон прапор ДНР, почали грабувати кабінети , виносити з будівлі оргтехніку , стільці , різні ємності.

Читайте такожУ Донецьку озброєні терористи напали на патруль Нацгвардії

У свою чергу в прес-центрі СБУ УНІАН повідомили, що Донецьке облуправління служби вже якийсь час працює в іншому приміщенні.

«Відповідно, ані зброї , ані документів в захопленому будинку немає . А дії агресивно налаштованих людей , які б`ють скло в будівлі , є нічим іншим , як актом вандалізму » , - зазначили в прес-центрі СБУ.

ostro.org