REUTERS

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Донецької міської ради.

Станом на ранок четверга, 31 липня, в Донецьку "немає бойових дій, але ситуація по місту залишається неспокійною, по вулицях автомобілями пересуваються озброєні люди у камуфляжній формі", сказано в повідомленні.

Відео дня

Зазначається також, що минула ніч на 31 липня у Донецьку пройшла напружено, було чутно залпи з важкої зброї, які, ймовірно, велися в районі аеропорту і мікрорайоні Текстильник, жителі Калінінського і Ленінського районів чули стрілянину з автоматичної зброї.

Читайте такожУ Донецьку бойовики влаштовують у школах свої казарми та вогневі точки

Крім того, в міськраді зазначили, що вчора о 18.45 по вулиці Міцкевича, №4, попаданням снаряда частково було знищено приватний будинок. Пожежу, що виникла на місці попадання снаряда, бригади ДСНС у Донецькій області змогли ліквідувати о 20.00.

За інформацією міськради, за минулу добу через пошкодження 115 км розподільних газових мереж було відключено 2357 абонентів, але за учорашній день було відновлено 110 км газопроводу і підключено 1061 адресу. Також роботи ведуться по вулицях Тургенєва і Рози Люксембург. Сьогодні фахівці ПАТ «Донецькміськгаз» планують завершити ремонтні роботи.