Садовий

Станом на сьогоднішній день у зоні АТО на сході України перебувають понад 1 тис. львів'ян.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні в своєму відеозверненні зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер закликав усіх городян долучитися до збору коштів для закупівлі необхідних речей та засобів захисту для військовослужбовців.

Відео дня

Читайте такожУ Львові хочуть поставити на облік військовозобов'язаних переселенців із зони АТО

«Величезну роботу здійснюють громадські організації, волонтери, церква, щотижня багато допомоги відправляємо на схід. У Львові значну частину допомоги координує Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла. Відтак, прошу усіх львів'ян, які хочуть долучитись до процесу допомоги збору коштів, координувати свої зусилля з настоятелями церкви Петра і Павла, що на вулиці Театральній. На сьогодні в зоні АТО перебуває понад 1000 львів'ян. Кожен з нас може зробити свій внесок в допомогу нашим захисникам», - зазначив Садовий.

Він також закликав не панікувати та не дати ворогу здійснити плани зі зриву мобілізації. Міський голова Львова наголосив на дисциплінованості та необхідності підтримки та допомоги воякам у зоні АТО.

Читайте такожУ Львові СБУ затримала російського шпигуна

«Я добре розумію всі тривоги матерів, рідних мобілізованих. Так, держава ще робить далеко не все, щоб спорядити наших військових, збільшити їхню захищеність. Нам доводиться будувати армію, як і державу, практично на ходу, в бойових умовах. Наші хлопці там, на передовій, чекають нашої підтримки, чекають нашої дисциплінованості і допомоги. Панікерство і зрив мобілізації в тилу - це пряме завдання ворога. Жоден з нас не має права йому в цьому допомагати», - наголосив Садовий.