Фото: Romas Vitaly / facebook.com

У Луганську в зв`язку з бойовими діями зберігається критична ситуація, впродовж 18 днів жителі Луганська вимушені жити в умовах відсутності світла, води, мобільного й стаціонарного зв`язку. 

Як повідомила УНІАН прес-служба міської ради, відновити енергопостачання неможливо через постійні бойові дії на території міста, обстріл Луганська не припиняється.

Читайте такожВ Луганськ прорвалася колона техніки бойовиків із 13 танків і більш як 30 авто

Відео дня

Крім того, люди живуть під звуки пострілів і свист падаючих снарядів. Тривалий час ситуація в місті залишається вкрай критичною. В ніч із 19 на 20 серпня в обласному центрі тривали збройні протистояння, є нові руйнування житлових будівель та інших об`єктів міської інфраструктури.

За інформацією жителів, у результаті влучення мін постраждали житлові будинки по вулиці Леніна, Градусова, в районі Містечка заводу ”Луганськтепловоз”.

Читайте такожТимчук: Бої у Донецьку і Луганську ускладнюються застосуванням терористами важких озброєнь

У місті продовжують продавати хліб і найнеобхідніші продовольчі товари. Проте поставок продуктів харчування, медикаментів і пального до міста давно немає. Також протягом кількох місяців не виплачуються зарплати, пенсії та соціальні виплати.