REUTERS

У Донецьку сьогодні після масованого артобстрілу загинули три мирних жителя, стільки ж людей доставлені к лікарні. 

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Донецької міської ради. 

Відео дня

У повідомленні наголошується, що сьогодні в другій половині дня Донецьк знову піддався масованим артилерійським обстрілам, суттєво постраждали Калінінський та Петрівський райони. 

У Калінінському районі снаряди потрапили у житловий будинок на третій поверх по вулиці Червонофлотській №110. Загинули троє мирних жителів, чергові бригади «швидкої допомоги» доставили ще трьох постраждалих у лікарні. 

По проспекту Червоногвардійському обірвані контактні мережі й повалені дерева, в результаті не ходить тролейбус маршруту №7. 

Значно зруйновані гаражні кооперативи, які знаходяться за Красноградійським проспектом. 

По проспекту Ілліча пошкоджені контактні лінії, не ходять тролейбуси маршруту №11. 

Також снаряди потрапили на територію Покровського ринку, масштаби руйнувань на даний момент встановлюються. 

Жителі повідомляють про пожежі в гаражних кооперативах та на території хлібозаводу. 

Читайте такожВпродовж доби сили АТО 27 разів вступали у бій з терористами

Крім того, надходить інформація про ведення активних бойових дій у Путилівському гаї, в районі мікрорайонів Азотний та Бірюзове. 

В результаті регулярних обстрілів знеструмленими в Донецьку залишаються 100 трансформаторних підстанцій. Енергетиками сьогодні вдалося відновити роботу трьох трансформаторних підстанцій, пошкоджених вранці в Кіровському районі. Підключені до електропостачання багатоповерхові і приватні будинки в Київському та Ворошиловському районах, у приватному секторі мікрорайону Щегловка. 

Бригади Донецьких міських електричних мереж ведуть роботи з ремонту й заміни пошкоджених ліній електропередачі в Київському, Кіровському, Ленінському районах міста.