0542.ua

У Шостці, що на Сумщині, вибухнули два автомобілі, які належали міліціонерам, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Кілька вибухів пролунали опів на п'яту ранку під райвідділом міліції, де і стояли припарковані авто співробітників. За попередніми даними, це ВАЗ та Фольксваген, які належать черговому та його помічнику, що перебували на нічній зміні.

Читайте такожУ Харківській області підірвали залізничну колію

Від вибуху один автомобіль перекинувся, його відкинуло на кілька метрів. А сусідніх багатоповерхівках повилітали шибки.

За даними прес-служби міліції, жертв та постраждалих немає. На місце виїхали вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Зазначимо, що очевидці повідомляють у соцмережах, що авто підірвали із гранатомета, який нападники кинули на місці інциденту.

Окрім цього, невідомі обстріляли фасад місцевого військового комісаріату. Про це повідомляє СЗГ УМВС в Сумській області. Внаслідок обстрілу військкомату пошкоджені вікна на його другому та третьому поверхах.

В результаті протиправних дій ніхто із співробітників установи та мешканців прилеглих будинків не постраждав.

0542.ua

"В Шосткинському та ще семи міськ та райвідділах введено оперативні плани “Оборона адмінбудівлі” та “Перехват” , спрямовані на розшук зловмисників. На місці події працюють оперативні групи та вибухотехніки, - коментує подію начальник УМВС області полковник міліції Анатолій Річкаль. – зараз ми з’ясовуємо із якої зброї були зроблені постріли. Що ж до пошкоджених вибухом авто, розглядаємо версію, що під них були закладені вибухові пристрої. Проте остаточний висновок дадуть експерти".

Правоохоронці звертаються до всіх жителів міста Шостки, які в період з 4.00 до 5.00 години ранку знаходились в районі вул. К.Маркса і стали свідками даної події, або володіють будь-якою інформацією, що допоможе слідству, негайно сповістити міліцію за телефонами в Шостці (05449)2-14-47 або102.

Як відзначає місцевий портал 0542, у соцмережі жителі Шостки повідомляють, що чули 3-4 постріли, а на місці події знайдені 2 гранатомети.

0542.ua