REUTERS

Про це йдеться в заяві генерального секретаря Альянсу Андерса Фога Расмуссена, поширеній у вівторок у Брюсселі. "НАТО не визнає вибори, які були проведені 14 вересня в Автономній республіці України - Криму", - йдеться в заяві.

Читайте також"Путін, поверни Крим на місце" - кримчани псують бюлетені на незаконних виборах (фото)

Генсек підкреслив, що НАТО засуджує незаконну анексію Росією Криму та подальшу умисну дестабілізацію східної України. "Ми закликаємо Росію повернути назад незаконно анексований Крим. Ми єдині у нашій підтримці суверенітету і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів", - заявив Андерс Фог Расмуссен.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, незаконні вибори в анексованому в березні Росією Криму відбулися 14 вересня. Після цього Європейський союз заявив, що "продовжує засуджувати незаконну анексію Автономної республіки Крим та міста Севастополя Російською Федерацією, і не визнає її". У заяві наголошується, що "у зв'язку з повідомленнями про місцеві вибори", що мали місце в Криму і Севастополі, ми підкреслюємо, що Євросоюз не визнає ні правової бази, ні легітимності таких виборів". США також не визнають легітимність так званих регіональних і місцевих виборів у Криму.