Активісти кажуть, що ці судді особливо заплямували себе співпрацею зі злочинним режимом Януковича. Саме вони виносили рішення про розгін Майдану, заборону активістам займати будівлі в центрі міста, а останньою краплею стало те, що  судді Аблов та Данилишин забороноли ФДМУ проводити інвентаризацію на Вільногірському ГМК та Іршанському ГЗК ( які зараз незаконно перебувають в оренді структурами Д. Фірташа та С. Льовочкіна), що унеможливлює повернення їх у державну власність.

УНІАН

Під час заходу, для привернення уваги служителів Феміди, активісти підпалили шини біля Окружного адмінсуду, після чого передали звернення, адресоване першим особам судової влади країни, з вимогою визнати рішення суддів незаконними, притягнути їх до кримінальної відповідальності і негайно провести чистку в судовій системі України.

Далі автоколона проїхалась по маршруту : Окружний адміністративний суд міста Києва- Вищий господарський суд України - Вища рада юстицій України- Вища кваліфікаційна комісія суддів України - Комітет Верховної Ради України з питань правосуддя.

Відео дня

Активісти зупинились біля Вищого господарського суду України, де саме сьогодні розглядались скарги по справі № 5021/2509/2011 про доведення до  банкрутства «Сумихімпром». Вони закликали суддів вирішити справу по-закону та пообіцяли слідкувати за рішеннями суддів в інтересах держави.