Раду начали забрасывать дымовыми шашками / фото Новости Донбасса

Народні депутати від ВО “Свобода” стверджують, що безлад біля будівлі Верховної Ради — це справа рук «людей Віктора Медведчука».

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам у парламенті заявили лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок та депутат від “Свободи” Олександр Мирний.

Читайте також"Свободівці" прийшли пікетувати Раду (фото)

Відео дня

Вони сказали про це, виходячи з будівлі парламенту на вулицю, де зараз невідомі продовжують закидати будівлю ВР димовими шашками та вибуховими пакетами. Внаслідок цих провокацій вже є постраждалі.

Кореспондент УНІАН став свідком, як правоохоронці надавали медичну допомогу своєму колезі прямо під стінами парламенту.

"Свобода" та "Правий сектор" заперечують свою участь у подіях під Радою.

Сама будівля Верховної Ради заблокована зсередини, звідти не випускають журналістів і вільно виходити мають змогу лише народні депутати. В кулуарах парламенту чути запах диму від димових шашок.

По периметру Верховної Ради дуже багато правоохоронців різних підрозділів. Є також кінологи з собаками.

Читайте такожБіля Верховної Ради - сутички, у хід ідуть петарди, палиці і кийки (фото, відео)

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 14 жовтня, у день Покрови Божої Матері Всеукраїнське об’єднання «Свобода» проводить у Києві традиційний марш. Активісти «Свободи» кількатисячною організованою колоною пройшли вулицями Києва до ВР. Акція «Свободи» проходить злагоджено та спокійно.

Тим часом близько 12.00 до ВР прибула група невідомих людей у балаклавах на обличчях і з прапорами «Правого сектора». Ці люди кинули коктейль Молотова в будівлю Верховної Ради, а також петарди.