Мендель зазначила, що непристойних жартів Зеленський собі не дозволяв / фото УНІАН

Прес-секретар президента України Юлія Мендель розповіла про реакцію Володимира Зеленського на чутки про її вагітність від нього.

Як повідомила Мендель в інтерв'ю виданню "Гордон", коли в липні 2020 року стався "вкидання" про її нібито вагітність, Зеленський перевів цю тему на жарт, розповіла.

"Ну, запитав: "Як справи?" - посміявся, типу: "Ти в положенні?" Ну, він сам сміявся, це було смішно", - розповіла спікер Зеленського.

Відео дня

Читайте також"Він не боїться мріяти": Мендель розповіла, чи піде Зеленський на другий термін

При цьому вона зазначила, що непристойних жартів президент собі не дозволяв. "Ми не переходимо якісь грані", - підкреслила Мендель.

"Ви знаєте, він дуже зайнята людина насправді, а це - чергова дурна абсолютно атака, яка показує примітив мислення, тому що як ти можеш атакувати молоду дівчину? Ну найпримітивніше - секс із начальником", - додала Мендель.

На її думку, основний удар був націлений не на неї, а проти сім'ї президента, і вони з Зеленським це обговорювали.

"Я завтра йду, післязавтра ніхто не знає, хто така Мендель. Питання ж не в мені", - пояснила прес-секретар.

Мендель також додала, що не обговорювала цю тему з дружиною президента Оленою Зеленською, але підкреслила, що вона - "людина, яка абсолютно тверезо мислить і розуміє, що відбувається".

"Це настільки низько і далеко взагалі від чого-небудь, що немає сенсу це обговорювати. Це може бути рівень "60 минут", але точно не наш", - заявила вона і розповіла, що російське пропагандистське ток-шоу присвятило її вигаданій вагітності цілий блок. "60 минут, п'ять експертів і жодної вагітності", - пожартувала Мендель.

Читайте також"Підлий, користується брудними інструментами, небезпечний": спікер Зеленського обрушилася з критикою на Порошенка

Також прес-секретар президента розповіла, чому для запису відеозвернення, у якому вона назвала чутки про вагітність фейком, вона обрала наряд із голими плечима і розпущеним волоссям.

"Я була на фотозйомці. І я розуміла, що воно розгорається і що звичайним, нормальним людям, які сидять онлайн, - їм просто потрібно було сказати, що це фейк... Мені потрібно було послати меседж, це потрібно було зробити швидко", - розповіла Мендель.

Вона не вважає, що її вибір одягу був чимось неправильним. "Це було дуже довге, до речі, чорне плаття, з довгими рукавами... Гарне плаття. Воно не з дешевих", - додала прес-секретар.

Мендель пояснила, чому спростовувала чутки про вагітність у вбранні з голими плечима і розпущеним волоссям / фото instagram.com/iuliia_mendel/

Чутки про вагітність Мендель від Зеленського: що відомо