Білецький і Арестович посварилися в студії ток-шоу / колаж УНІАН

Глава партії "Національний корпус" Андрій Білецький і позаштатний радник керівника Офісу президента Олексій Арестович продовжили з'ясовувати стосунки після суперечки в прямому ефірі, коли перший назвав другого клоуном.

Відео того, що відбувалося в студії після завершення ток-шоу, опублікував журналіст телеканалу "Наш" Максим Назаров у своєму Телеграм-каналі.

"Як і обіцяв - відео "зашийник" Арестовичу від Білецького. Одні розмови", - написав він.

На опублікованих кадрах можна побачити, як Білецький підходить до Арестовича і змахує руку в його бік. Між ними шикуються інші учасники ефіру, не даючи конфлікту отримати продовження.

У коментарях до посту на сторінці Арестовича в Facebook його попросили прокоментувати інцидент. Той у відповідь написав, що Білецький "намагався стрибнути, не дістав, після чого охорона вивела його під рученьки".

"Враховуючи, що я назвав його "чортом" в прямому ефірі, доводиться заднім числом складати казки про #перемогу. Таким чином, питання "хто клоун?" було вирішено практично автоматично", - зазначив він

"Шкода тільки глядачів, змушених все це спостерігати", - додав Арестович в іншому коментарі.

Що сказав Арестович про АТО

Днями екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував відео, де Арестович заявляє, що АТО - це великий курорт для хлопчиків". "Навколо АТО існує величезний міф і кількість міфів про те, що наші хлопці страждають, гинуть... АТО - це великий курорт, такий для хлопчиків. Великий піонертабір. Там свято непослуху. Вони вириваються від дружин, від дітей і від тещ туди. Смажать м'ясо і живуть, як годиться українському Козаку в степу. Дме вітер, там Абсолютна свобода...",- сказав тоді Арестович.

Пізніше Арестович відреагував на відео, опубліковане Аваковим. Зокрема, заявив, що його слова про АТО, які він озвучує на відео, були сказані в 2016 році. А публікацію відео Аваковим пов'язав з початком політичного сезону.

Згодом екс-голова МОЗ Максим Степанов, реагуючи на скандальну заяву Арестовича, запідозрив у нього психічне захворювання.