Третьякова не вперше потрапляє у скандали / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Комітет Верховної Ради України з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України сьогодні не розглядав питання щодо висловлювань народного депутата від "Слуги народу" Галини Третьякової.

Про це у коментарі УНІАН повідомив голова комітету, народний депутат від "Слуги народу" Сергій Кальченко.

Відповідаючи на запитання, чи на комітеті сьогодні розглядалося питання щодо ситуації з висловлюваннями Третьякової, він відповів: "Ні, бо звернення вчора ввечері тільки надійшло. То ми просто не встигали, тому на наступному засіданні розглянемо".

Відео дня

Скандал з Третьяковою: що відомо

Читайте такожШкіряк каже, що виграв суд у МедведчукаНародний депутат від групи "Партія "За майбутнє" Антон Поляков помер у Києві у ніч на 8 жовтня. Депутата в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. Медикам "швидкої" не вдалося реанімувати його.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство) з позначкою "природна смерть". У поліції розглядають кілька версій.

Після того, як стало відомо про смерть Полякова, Третьякова у чаті фракції написала: "На одного ворога менше". Пізніше на засіданні ВР, замість вибачень, вона намагалася переконати, що мала рацію.

Після цього всі фракції підписали листа до Регламентного комітету ВР, у якому просять на 5 днів відсторонити Третьякову від участі у пленарних засіданнях.

У групі "Партія "За майбутнє" наполягають на відкликанні Третьякової з посади голови комітету.