/ фото info-rm.com

Нетверезий житель російської республіки Мордовія полював на кабана. Натомість він пробрався у храм, де забарикадувався і почав стріляти по іконах та стінах.

Інцидент стався у понеділок, 10 грудня, у селі Курташки. Про це пише Info RM.

Мисливець напідпитку помітив у лісі сліди кабана і вирішив його вполювати. Вони привели його до храму святих безсрібників Косми і Даміана в селі Мордовські Парки.

Відео дня

В пошуках дикої тварини, чоловік розбив вікно і проліз у храм. Там він вирішив забарикадуватися. Посеред коридору мисливець облаштував імпровізований вівтар, оточивши його іконами і свічками. Поруч він розлив кагор і церковну олію, а на дверях намалював хрест.

Читайте такожУ Дагестані п'яний поліцейський програв сам собі в "російську рулетку" і потрапив до реанімації

Також мисливець знайшов у церкві рясу і одягнув її на себе. У ній він відкрив вогонь по іконах і стінах. Коли на місце приїхав дільничний, він висунув вимогу: привезти його батьків і начальника поліції. Коли ті прибули, чоловік все одно відмовлявся виходити.

В результаті переговори із горе-мисливцем тривали три години, а тоді чоловік викинув у вікно рушницю і вирішив стрибнути теж. Із собою він взяв гострий предмет із церкви, яким вдарив поліцейського.

Наразі вирішують питання про порушення кримінальної справи за кількома статтями. Священнослужителі сподіваються на проведення психіатричної експертизи у стрільця.