Авторитети розповіли, "що з ними буде на зоні" / фото http://www.jizn.net.ua

У школі села Первомайське Приморського краю Російської Федерації місцевих кримінальних «авторитетів» запросили до школи провести урок, на якому вони пояснювали учням, як не стати «півнем» на зоні.

Про це повідомляє агентство PrimaMedia з посиланням на місцевого чиновника Петра Зубка.

Повідомляється, що для хлопчиків 5-7 класів відбулася лекція "за поняттями" від "місцевих смотрящих" на тему розбірливості в статевих уподобаннях. Директор школи уточнила, що захід проводився за ініціативою голови поселення Олександра Ухаботіна, який раніше працював у цій школі.

Відео дня

Читайте такожУ Росії випустили настільну гру для дітей "Наші в Солсбері"

Як розповіли члени батьківського комітету, четверо чоловіків "в грубій формі, з матами" пояснили дітям "що робити в житті і не робити", а також "що з ними буде на зоні", якщо вони будуть мати інтимні стосунки один з одним. Про лекції з місцевими авторитетами батьки дізналися від дітей.

Отримати коментар Ухаботіна агентству поки не вдалося, однак в. о. голови Михайлівського району Петро Зубок розповів, що вже розбирається в ситуації.

«За фактом проводиться перевірка. Чи підтвердилася інформація, ще рано говорити. Сьогодні на шкільних зборах з батьками буде також присутній дільничний. Поки я не готовий коментувати, необхідно розібратися в ситуації», - повідомив Петро Зубок.