Минулого тижня зірки фільмів для дорослих виповнилося 34 роки / фото: Беркова/Instagram

Відому російську порнозірку Олену Беркову екстрено госпіталізували. Здоров'я зірки фільмів для дорослих погіршилося через важкий графік роботи.

Про це повідомляє «СтарХит».

За даними видання, вчора ввечері жінку госпіталізували в одну зі столичних клінік.

Відео дня

Читайте такожВід порноактриси до письменниці: Саша Грей святкує 31 день народження (відео)

«Ми не відразу впізнали знаменитість, вона була дуже бліда. Як казали лікарі, в лікарню звернувся її друг. Він виявив Беркову в квартирі в стані напівнепритомності. Припускають, що Олена довела себе до такого всіляким голодуванням, намагалася поліпшити фігуру. Організм не витримав постійних дієт. Зараз її під'єднали до крапельниці, зробили кілька уколів. Вона практично не говорить. Лікарі роблять все можливе, щоб відкачати Олену», - розповіла порталу Ірина Соловйова, пацієнтка клініки.

За словами очевидців, поряд з палатою Беркової постійно чергує якийсь підкачаний чоловік, який, швидше за все, і викликав швидку допомогу порнозірці.

фото: starhit.ru

«На вигляд хлопцеві понад 35 років. Темноволосий, атлетично складений. Навіть подумали, що він молодий чоловік Олени. Чоловік постійно цікавиться її здоров'ям», - продовжує жінка.

Піар-директор світської левиці Максим Клименко не став розкривати причину, за якої Беркова звернулася до лікарні. За його словами, зараз йде повне обстеження організму актриси. Представник Олени запевняє, фанатам не варто турбуватися за знаменитість.

Зазначається, що, можливо, здоров'я Беркової погіршилося через важкий графік роботи. Олена гастролює по країні з еротичним шоу «The Berkova». Також жінка кілька місяців тому розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком, актором Андрієм Стояновим.

«Зі слів дружини, їй було зі мною нестерпно. Мабуть, я важка людина, закоренілий холостяк. Бачить бог, дуже старався! Зробив сім'ю найголовнішим у житті, поставив на перше місце, дбав про неї. Але не потягнув!», - заявив Стоянов на своїй сторінці в Instagram.

фото: starhit.ru