Неповнолітні німфи познайомилися в місцевому соціально-реабілітаційному центрі / фото УНІАН

Сироти з дитячого будинку в Єкатеринбурзі Російської Федерації організували ринок секс-послуг.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Читайте такожПеред православним храмом в Москві відкрили бордель

Відео дня

«Неповнолітні німфи познайомилися в місцевому соціально-реабілітаційному центрі. Подружилися, почали спілкуватися, у них народився стартап: робота справою і тілом після уроків», - йдеться в повідомленні.

Все почалося з того, що одного разу вони підійшли до 45-річного чоловіка на зупинці і запропонували за 50 рублів надати послуги інтимного характеру. Після цього випадку, за словами вихователів, дівчатка почали затримуватися після уроків допізна.

«Поки слідчі встановили одного чоловіка (йому, до речі, одна з дівчаток запропонувала зіграти весілля), який користувався їх послугами. Бізнес-модель 16-річних дівчат працювала 4 місяці, потім одна з них проговорилася вихователю. Далі був шок, дзвінок у поліцію, кримінальна справа і смерть мрії. Мрії про дружбу, красиве життя і заслужені гроші», - розповідає Mash.

Як повідомляв УНІАН, в дитячому таборі «Ракета» в селищі Горьковське Виборзького району Ленінградської області Російської Федерації дев'ятирічний хлопчик розтлівав однолітків під час відпочинку.