Під час нічного рейсу літака авіакомпанії Royal Flight з Домінікани в Москву п'яна пасажирка вирішила урізноманітнити довгий політ.

Спершу вона влаштувала скандал з бортпровідниками, потім стала ображати оточуючих, а на завершення обмочилася в кріслі. Про події на борту розповів «360» очевидець Микола.

Він розповів, що спочатку жінка поводилася адекватно, незважаючи на явне алкогольне сп'яніння. Вона зайняла своє місце, як й інші пасажири, а потім пішла в туалет.

«Вона стала говорити: „Можна я залишуся в туалеті, мені зле“, і так далі. Бортпровідник їй каже: „Це неможливо зробити“, попросив її зайняти своє місце. Вона підняла істерику, що ні, „я не займу своє місце, мені потрібно в туалет“ і так далі. У результаті її якось заспокоїли, посадили. Вона стала вимагати менеджера і просити пояснити їй, чому літак затримався на годину, і так далі», — повідомив Микола подробиці конфлікту.

Читайте такожУ Росії пасажирський Боїнг здійснив жорстку посадку (відео)

Потім скандальна пасажирка на деякий час пішла в інший салон до бортпровідників. Про що вона з ними говорила, невідомо, однак, повернувшись на своє місце, жінка почала сваритися з іншими пасажирами.

«Вона стала викрикувати образи, лаятися з усіма навколо, не підпорядковувалася вимозі бортпровідників підняти спинку крісла. Протягом приблизно двох годин був ось весь цей скандал, а політ тривав 12 годин. Капітан корабля сказав: „Пасажири, якщо ви не заспокоїтеся, я буду змушений здійснити посадку й всі штрафи буде оплачувати бешкетник“. Після цього начебто вона там якось заспокоїлася, заснула і все», — розповів очевидець.

Перш ніж заспокоїтися, скандалістка встигла кинути їжу, яку їй принесли бортпровідники. З ролика видно, що на підлозі біля вільного сусіднього від дебоширки крісла лежать перевернуті контейнери. Однак це не єдиний безлад, який влаштувала п'яна пасажирка. У якийсь момент вона зрозуміла, що їй необхідно у туалет, але, судячи з усього, не захотіла туди йти. Невідомо, чи було це скоєно випадково чи навмисно, але скандалістка обмочилася, сидячи у своєму кріслі.

«Це російський борт, наші громадяни поверталися з відпочинку додому. Ми приземлилися в Шереметьєво, поліції там не було. Причому я та мої друзі виходили останніми з літака, за нами йшла тільки ось ця жінка. Можливо, з нею провели якусь бесіду. Хвилин на десять, напевно, затримали, просто самі бортпровідники провели бесіду, швидше за все, це було так», — сказав очевидець.

Раніше літак, який прямував з Барселони до Москви, виконав передчасну посадку у Варшаві через бешкет росіянина, який представився "Дімою з Москви".