Дівчині, у якої був день народження, Олексій подарував 2,5 мільйона рублів / gomel.today

Уродженець Єкатеринбурга на ім'я Олексій, бувши п'яним, роздав 80 тисяч євро стриптизеркам і пригостив випивкою незнайомців, після чого поскаржився на крадіжку грошей в поліцію.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Читайте такожУ Росії завдитсадка звільнилася через скандальне відео зі стриптизом

Відео дня

Чоловік прилетів до Москви з Дубая, де він працює директором однієї з компаній, щоб влаштувати дітей у школу. Після всіх справ чоловік відправився у нічний клуб, а потім опинився зі стриптизерками в готельному номері. За його словами, він запросив кількох дівчат в номер, поклав 80 тисяч євро та 10 тисяч доларів в сейф і заснув, а вранці гроші нібито зникли.

Пізніше поліція з'ясувала, що Олексій роздав стриптизеркам свої гроші. Наприклад, дівчині, у якої був день народження, він подарував 2,5 мільйона рублів. Також бізнесмен пригощав випивкою незнайомих людей в закладі і навіть залишив покоївці в номері 500 євро.

Після того, як Олексію допомогли згадати найщасливіший вечір в його житті, він попросив усіх повернути йому гроші. Відзначається, що стриптизерки все повернули, і претензій у Олексія не залишилося.

Як повідомляв УНІАН, МВС Бурятії провело службову перевірку після того, як в мережі з'явилося відео з корпоративного заходу одного з місцевих відділів в честь «23 лютого», на якому зображена дівчина, що танцює стриптиз.