Причини, з яких жінка тримала дітей вдома, точно невідомі / tvrain.ru

В Усть-Катаве Челябінської області Росії 55-річна швачка Діна Азізова 10 років тримала трьох дітей під замком, а після їхньої втечі підпалила будинок і покінчила з собою.

Про це передає телеканал Дождь.

Читайте такожРосійський історик виправдався за вбивство аспірантки: "перетворилася на істоту зі страшної казки"Зазначається, що 20-річна Дарина, її 15-річний брат і 11-річна сестра в цей час перебували в поліції. Вони не хотіли повертатися додому.

Причини, з яких жінка тримала дітей вдома, точно невідомі. Її донька Дарина сказала, що мати «просто не хотіла, щоб вони виходили». За повідомленнями в ЗМІ, жінка страждала психічним захворюванням: вона боялася, що з нею або її дітьми що-небудь трапиться, якщо вони вийдуть з дому. Мати пояснювала дітям, що світ жорстокий, і суспільство може їх зіпсувати.

Діти втекли та сховалися у приятеля Дарини, з яким та познайомилася в інтернеті. За інформацією джерела в слідчих органах, чоловікові 20 років і саме він розробив план втечі. При цьому її старша сестра стверджує, що чоловіку близько 30 років, він знав про ситуацію в сім'ї протягом року і нічого не робив.

Після втечі дітей Діна Азізова написала заяву в поліцію, підпалила будинок і покінчила з собою.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Росії мати з двома маленькими дітьми викинулася з вікна, залишивши дивну передсмертну записку.