Чоловік намагався викинути частини жіночого тіла в сміттєвий бак / pixabay.com

Дільничний поліцейський у місті Бєлове Кемеровської області РФ затримав чоловіка, який намагався викинути в сміттєвий контейнер частини жіночого тіла.

Читайте такожВбивство аспірантки в Пітері: адвокат професора-вбивці пояснивши злочин фазами Місяця

Про це повідомляє ГУ МВС Росії по Кемеровській області. У відомстві розповіли, що до чергової частини зателефонував чоловік, який знайшов у сміттєвому контейнері частини тіла людини.

Відео дня

Через деякий час правоохоронець, який прибув на місце помітив нетверезого чоловіка, що прямував до контейнера зі згортком у руках.

У ході огляду з'ясувалося, що в ньому була людська частина тіла, після чого чоловік був затриманий.

Правоохоронці з'ясували, що чоловік кілька днів розпивав алкоголь зі своєю знайомою. За версією слідства, між ними відбулася сварка, у ході якої чоловік завдав їй смертельної травми голови, після чого розчленував тіло.

Як повідомлялося, Олег Соколов був затриманий вранці у суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому були відрізані руки вбитої. Сам Соколов перебував в неадекватному стані, його відвезли до лікарні з переохолодженням. Чоловік зізнався, що був зі своєю колишньою студенткою у стосунках і вбив її після сварки. Оговтавшись, він вирішив розчленувати тіло і позбутися його. У процесі він багато пив, щоб не знепритомніти.