Кадиров закликав не коментувати публікації таких журналістів, але сам не втримався / obzor.io

Глава Чечні Рамзан Кадиров назвав тих, хто пише «плітки» про республіку, в тому числі ліберальні ЗМІ та правозахисників, «шайтанами».

Читайте такожІмені батька Кадирова: у Чечні витратять мільйони рублів на 20 медалей та орденівПро це він заявив на засіданні колегії місцевого МВС, його промову показав телеканал ЧГТРК «Грозний».

«Запросили людину, розмовляєш з ним дві години, виявляється, його затримали. Чоловік поїхав у П'ятигорськ, проковтнув кілька таблеток, не приходить у себе, кілька днів там перебував, потім приїхав додому, але до цього всі пишуть, мовляв, викрали, вбили, поверніть, де ви та що ви. Краще б наглядали за своїми наркоманами, ніж звинувачувати нас у всіх гріхах», – заявив він.

Відео дня

Як зазначила ведуча телеканалу у підводці до слів Кадирова, «особливо стараються» правозахисники та ліберальні ЗМІ. Вони «за вказівкою своїх хазяїв строчать проплачені статті проти Чеченської республіки», - йдеться в сюжеті. Сам Кадиров закликав не звертати на це увагу і не коментувати такі матеріали: «Я їх не вважаю людьми. Я їх вважаю шайтанами – без честі, без релігії, без моралі».

Раніше УНІАН писав, як у Чечні затримали 25 осіб за колаж на Кадирова.