Дівчину побили після того, як вона на прохання незнайомого хлопця показала груди для фото / znaj.ua

У Росії жительку Москви в метро побив чоловік «на вигляд кавказької національності» після того, як вона показала груди незнайомого пасажиру.

Про інцидент в соцмережі «ВКонтакте» розповіла її подруга Карина Графенберг.

Читайте такожУ Росії школярки жорстоко побили ровесницю у туалеті (відео)За словами дівчини, в ніч проти 13 лютого вона з друзями їхали в напівпорожньому вагоні метро. В цей момент до її подруги підійшов молодий чоловік і сів поруч, щоб познайомитися: «Він попросив її показати груди для фото, вона показала».

Відео дня

Ці дії не сподобалися знайомого хлопця, який до цього сидів в іншому кінці вагона і спостерігав. Чоловік почав вигукувати образи та вимагати від дівчини покинути вагон. На вигляд йому було близько 25 років, він був «з бородою і в шапці». Компанія відмовилася виходити та запропонувала піти чоловікові, якщо йому щось не подобається».

Зазначається, що після цього чоловік підійшов до дівчини та почав бити її кулаками по обличчю. Графенберг намагалася захистити подругу та також отримала кілька ударів. Нападника спробували відтягнути інші люди, однак він не заспокоювався, погрожував зґвалтуванням, вбивством, а також ображав інших «на ґрунті національності та статі». На станції у вагон зайшли співробітники поліції. Нападник спробував втекти, але його затримали.

За словами Графенберг, на її тілі залишились синці, а у її подруги розсічена губа, відколовся шматок зуба, пошкоджено око, та обличчя опухло від гематом.

Раніше УНІАН писав, як росіянка влаштувала п'яний дебош на борту літака.