Господар квартири вирішив приховати сліди злочину, розчленувавши тіло / sm-news.ru

В Омську чоловік запросив бездомного відзначити День святого Валентина разом з його коханкою, але кінець кінцем відрізав йому голову.

Про це повідомляється на сайті СКР по Омській області.

Читайте такожРосіянин заморозив себе, щоб привітати дружину з Днем святого Валентина (фото)

Відео дня

Інцидент стався у квартирі в одному з будинків на вулиці, 3 Залізнична пізно ввечері 14 лютого.

Слідство встановило, що 51-річний господар квартири, відзначав з коханкою День всіх закоханих, запросив 60-річного знайомого без певного місця проживання продовжити святкування. Незабаром між товаришами по чарці сталася сварка, в ході якої бомж сказав господареві квартири, що тому слабо вбити людину. Тоді господар схопив ніж і завдав приятелеві декілька ударів. Через отримані травми 60-річний чоловік помер.

Господар квартири вирішив приховати сліди злочину, розчленувавши тіло. Однак він встиг відрізати безхатьку тільки голову, коли на кухню увійшла його коханка, яка і викликала поліцію.

Правоохоронці затримали підозрюваного. В даний час їй обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Розслідування триває.

Як повідомляв УНІАН, у селищі Селятин Московської області батько п'яти дітей застрелив дружину, коли в будинку знаходився його син 2009 року народження.