Микола Романов або отець Сергій є духівником відомих людей в Росії / скріншот

Настоятель Середньоуральского жіночого монастиря РПЦ, що в Свердловській області, Микола Романов (отець Сергій) прокляв тих, хто закликає не ходити в храми і закриває їх через карантин.

Під час проповіді Микола Романов назвав епідемію неіснуючою, а також закликав виходити на вулицю, не боячись поліції і Росгвардії, і садити картоплю, поки не почався голод, пише Znak.com.

Священник РПЦ вважає, що росіян хочуть помістити в "електронний табір сатани", "беззаконно садять на самоізоляцію", а "мирську лікарню ставлять вище церкви, яка зцілює всі хвороби".

Читайте такожОкупанти "ДНР" розповіли, де був створений коронавірус, і насмішили соцмережі (відео)

"Богоборча влада разом із предтечею Антихриста, закриває храми, прикриваючись псевдопандемією", - сказав він у своїй промові.

Священник запропонував тих, хто страждає "старечим маразмом, пандемією і духовною проказою" виселити в республіку Біробеджан, або на острів Мартініка, або на острів Спінелонга.

"Той, хто зазіхає на закриття храмів, нехай буде проклятий він і весь його рід!", - сказав Сергій.

Відзначається, що Микола Романов або отець Сергій є духівником відомих людей в Росії. До прикладу, минулого року до нього не раз їздила "екс-прокурор" Криму Наталія Поклонська.

Нагадаємо, раніше отець Сергій провів обряд вигнання "комп'ютерного біса і князя тьми Ейфона".