Теперь свой багаж можно будет контролировать / Tumi

Компанія-виробник аксесуарів і багажу Tumi спільно з AT&T і LugTrack створив «електронну багажну бирку» - бездротовий ґаджет Tumi Global Locator, закріплюється на будь-якій валізі і здатний відстежувати її переміщення на всіх видах транспорту за допомогою технологій GPS, GSM, Wi-Fi і Bluetooth, повідомляє Лента.ру з посиланням на fashionmag.com.

Пристрій надійде у широкий продаж до кінця року.

Новинка передає сигнали на смартфон власника, який може використовувати спеціальний додаток для визначення місця розташування валізи. На борту літака під час польоту подача сигналу з електронного пристрою автоматично відключається.

Відео дня

Читайте такожУ Китаї розробили розумний годинник для дітей, який не дасть їм загубитися

«В сучасному цифровому світі пов'язаних один з одним ґаджетів, смартфонів і планшетів ми надаємо клієнтам можливість контролювати всі аспекти їхнього життя, включаючи багаж з речами, якими вони користуються щодня, — прокоментував СЕО і президент компанії Tumi Джером Гріффіт (Jerome Griffith).

Компанія Tumi — виробник багажу та аксесуарів, заснована в США в 1975 році Чарлі Кліффордом. Творець бренда вибрав для його назви слово одного з діалектів перуанських індіанців, що означає «церемоніальний кинджал». Для виробництва валіз і сумок дизайнери марки широко використовують балістичний нейлон та інші інноваційні матеріали. З 2004 року Tumi входить в корпорацію Doughty Hanson & Co.