c-ib.ru

Пристрій має 5,2-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FullHD, покритий склом Gorilla Glass 3 з загнутими краями, фронтальний сканер відбитків пальців, порт USB Type-C і 4 гігабайти оперативної пам'яті, передає Lenta.ru. В залежності від комплектації об'єм вбудованої пам'яті складе 32 або 64 гігабайти.

Читайте такожHewlett-Packard представила Windows-смартфон, який замінює 3 види пристроїв

Алюмінієвий корпус Meizu Pro 6 виконаний в стилі iPhone шостого покоління. Винятком є основна камера, розташована не з лівого боку, а по центру. Акумулятор ємністю 2560 міліампер-годин підтримує технологію швидкої зарядки.

Відео дня

У Китаї вже зараз можна оформити попереднє замовлення на 32-гігабайтну модель смартфона за $390. Версія на 64 гігабайти з'явиться пізніше з цінником в $430. Доступні 3 кольори: сірий, срібний та золотий.

Компанія-виробник побутової техніки і портативної електроніки Meizu входить в десятку найбільших в Китаї.

1 березня 2016 року інша китайська компанія Vivo анонсувала перший в світі смартфон, оснащений шістьма гігабайтами оперативної пам'яті. Модель Xplay5 зовні нагадує відразу два популярних флагманських телефони інших компаній: фронтальна панель, яка гнеться з країв, виконана в стилі Samsung Galaxy S6 Edge, дизайн зворотного боку навіяний шостим поколінням iPhone.